MediaWatch

Obama-parret skal lave film for Netflix

Streamingtjenesten har indgået et samarbejde med det tidligere præsidentpar i USA, som har stiftet et produktionsselskab til formålet.

Foto: /Ritzau Scanpix/AP/Steve Helber

Barack og Michelle Obama har indgået et samarbejde med Netflix og skal over en periode på flere år producere både film og tv. Det skriver Netflix i en pressemeddelelse ifølge flere internationale medier, herunder BBC News.

Aftalen indeholder planer om både film og tv-serier og inkluderer "potentielt" manuskripter, drama, dokumentarfilm og dokumentarserier. Parret har stiftet deres eget produktionsselskab Higher Ground Productions, som skal stå for at producere indholdet til Netflix.

"Barack og jeg har altid troet på styrken i historiefortællinger som inspiration. Netflix' udvalg er uden sidestykke, og de er et naturligt valg til de historier, vi gerne vil dele. Vi glæder os til at starte det meget spændende samarbejde," udtaler Michelle Obama.

Netflix, der på nuværende tidspunkt har flere end 125 mio. abonnenter på verdensplan, ser naturligvis frem til samarbejdet med det tidligere præsidentpar.

"Barack og Michelle Obama er blandt verdens mest respekterede og anerkendte offentlige figurer. Vi er utrolig stolte af, at de har valgt at gøre Netflix til base for deres formidable historiefortælling," udtaler Ted Sarandos, der er chef for Netflix' digitale indhold.

Det er endnu uvist, hvornår indholdet fra Obama-parret rammer streamingtjenesten.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs