MediaWatch

TV Midtvest lancerer ny app og får makeover

TV 2 Regionerne har i fællesskab udviklet en ny tv-app, som i første omgang tages i brug af to af regionerne, herunder TV Midtvest, som også har investeret i bl.a. nyt studie.

Lasse Uttrup/TV Midtvest
Foto: Lasse Uttrup/TV Midtvest

TV Midtvest lancerer i næste uge en ny app med titlen TV Midtvest Play, som samler alle regionalstationens programmer. Det skriver TV Midtvest i en pressemeddelelse.

"Helt overordnet er det her vores sikring af TV Midtvests public service-indhold i fremtiden, ligesom DR har DR TV og TV 2 har TV 2 Play. Forbruget går henimod streaming, og der er det vigtigt, at vi har et fuldt og velfungerende tilbud til midt- og vestjyderne. Det her er vores kommende hjem," udtaler Lone Sunesen, direktør for TV Midtvest, i pressemeddelelsen.

Den nye app er udviklet i TV 2 Regionernes fællesskab, men det vil i første omgang kun være TV Midtvest og TV 2 Øst, som får deres egen app, der vil kunne findes i Apples App Store og Google Play. Ifølge TV Midtvest er hensigten, at de øvrige TV 2 Regioner på sigt også tager app'en i brug.

App'en er ikke det eneste nye hos TV Midtvest. Regionalstationen har med egne ord også gennemgået en revitalisering i form af et nyt studie, ny grafik og ny musik. Samtidig skal det være lettere for forbrugerne at genkende og finde TV Midtvest, og derfor har alle stationens platforme og kanaler fået samme navn, logo og udseende.

Ansigtsløftet på nyhedsstudiet sker ifølge Lone Sunesen for at give et mere moderne udtryk.

"Vi har ønsket at give studiet et mere moderne, varmt og organisk udseende. Det skal både være et rart rum og professionelt studie, som seeren føler sig godt tilpas med. Og så er vi stadig lilla. Det er vores helt egen unikke og originale lyngfarve, som vi har haft for os selv helt fra starten," udtaler Lone Sunesen.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Danmarks største forlag måtte nedjustere sine forventninger til årets præstation betragteligt, Sjællandske Medier købte op, og Forbrugerombudsmanden besluttede, at et særligt markedsføringsredskab på Facebook er ulovligt. Få overblikket over ugen, der gik, i Mediedanmark.

Bonnier lancerer nyt bureau i Norge

Bonnier Media åbner et ny marketingbureau ved navn Kontent, som skal producere indhold inden for mode, interiør og livsstil. Det skal danne spydspids for koncernens satsning på content marketing og nativeproduktion.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere