MediaWatch

TV 2 afprøver nye reklamepauser under ishockey-VM

Tv-stationen tester reklameafbrydelser i "naturlige pauser" under kampe fra ishockey-VM. Det har fået flere seere til at klage til Radio- og TV-nævnet, som har åbnet en sag.

Foto: /Ritzau Scanpix/Henning Bagger

TV 2 sender i disse uger fra ishockey-VM på dansk grund, og i den forbindelse forsøger tv-stationen sig med nye reklamevisninger i "naturlige pauser" i kampene. Det har fået flere seere til at klage til Radio- og TV-nævnet, skriver Ekstra Bladet.

Flere seere har bemærket, at TV 2 afbryder ishockeykampene med reklamer under kampene – og altså ikke kun i pauserne mellem de tre perioder, der er i en ishockeykamp. Det har fået flere seere til at rette henvendelse til Radio- og TV-nævnet, som behandler sager om reklamer og sponsorering i tv og radio.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs