MediaWatch

Dansk jagtfilmproducent opkøbt af amerikansk dollarmilliardær

Milliardær og ejer af den engelske Premier League-klub Arsenal, Stan Kroenke, har købt en dansk producent af jagtfilm.

Stan Kroenke ejer bl.a. den britiske Premier League-klub Arsenal og den amerikanske fodboldklub Los Angeles Rams. Foto: Ritzau Scanpix/AP/Matt Dunham

Danske Hunters Video, et filmselskab der producerer jagtvideoer af bukke- og vildsvinejagt samt driver en Netflix-lignende streamingtjeneste for jagtfilm-indhold, er blevet solgt til milliardæren Stan Kroenke, der bl.a. ejer den britiske fodboldklub Arsenal. Det skriver Børsen.

Stan Kroneke overtager det fulde ejerskab af Hunters Video for en ikke offentliggjort købssum. Producenten har blandt andet Navision-medstifteren Torben Wind og den tyske greve Franz-Albrecht zu Oettingen-Spielberg i ejerkredsen foruden brødrene Roald og Carsten Aslak Nørgaard samt stifter Poul Erik Madsen.

"Det er ikke hver dag, at man får et tilbud fra en af de rigeste familier i USA. Jeg synes, det er rigtig dejligt, jeg er 61 år i dag, og vi fik en god pris for selskabet," siger Poul Erik Madsen til Børsen.

I 2015 blev der brugt et tocifret millionbeløb på at opbygge streamingplatformen for jægere i forlængelse af jagtfilmproduktionen.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere