MediaWatch

Journalistforbundet sætter nyt mellemlederhold efter chikanesag

Nye afdelingschefer for bl.a. kommunikation og økonomi er blandt fem nye lederstillinger, som Journalistforbundet har rekrutteret til som led i ændring af organiationen. Det sker efter vinterens chikanesag.

Dansk Journalistforbund lægger ekstra lederlag på organisationen, der har formand Lars Werge i spidsen | Foto: Flemming Leitorp

Dansk Journalistforbund har nu sat navne på det nye mellemlederlag, som fagforeningen har valgt at bygge på organisationsstrukturen efter vinterens chikanesag. Det skriver forbundet på sin hjemmeside.

Blandt de nye ansigter er Lone Højlund Petersen, der bliver ny chef for kommunikation, event og udvikling. Hun kommer senest fra en stilling som digital chef i Ingeniørforeningen. Ny afdelingschef for Økonomi og medlemsafdeling bliver Peter Reich, der er rekrutteret fra Akademikernes a-kasse, mens Karin Mette Thomsen er ansat som afdelingschef for rådgivning. Hun har bl.a. er faring fra 3F, skriver forbundet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Kvinder i metoo-dokumentar kritiserer Politikens beskrivelse af Jes Dorph-sag

Politiken bragte i januar en ensidig og mangelfuld beskrivelse af de sager, Jes Dorph-Petersen blev beskyldt for i advokatundersøgelsen på TV 2, mener de kvinder, som står bag beretningerne. Kritikken "gør indtryk" på Politikens chefredaktør, Anne Mette Svane, som dog står ved den journalistiske behandling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs