MediaWatch

Yousee lancerer egen comedykanal

Tv-distributøren lancerer sin hidtil største satsning på egenproduktion, når comedykanal går i luften. "Det er en vigtig satsning i vores tv-univers," siger mediedirektør.

Foto: Carsten Snejbjerg/Polfoto/Arkiv

Yousee, som er en del af TDC, tager nu kampen op med tv-selskaberne om seernes gunst. Yousee lancerer således sin egen comedykanal, Yousee Comedy. Det skriver Yousee i en pressemeddelelse.

Den nye comedykanal går i luften i dag, 1. maj, og bliver en såkaldt digital tv-kanal, som kunderne kan se på Yousees app eller på tv-boksen. Flere velkendte komikere er hyret ind til at bidrage med indhold – det drejer sig bl.a. om Casper Christensen, Tobias Dybvad, Esben Bjerre og Peter Falktoft.

"Det er en vigtig satsning i vores tv-univers. Men selv om vi træder ind på tv-producenternes banehalvdel, er vi stadig på et eksperimenterende stadie. Rent budgetmæssigt rykker vi dog et hak op, fordi der kommer en fiktionsserie og reportageserier, som er dyre at producere," siger Yousees mediedirektør, Christian Morgan, til Finans.

TDC måtte sidste år se 80.000 kunder forlade deres tv-pakker, og tv-forretningen tabte 126 mio. kr. på omsætningen i forhold til 2016. Som et modtræk har Yousee bl.a. lanceret et nyt tv-produkt, hvor kunderne kan bytte tv-kanaler ud med streamingtjenester.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs