MediaWatch

Top 20: Ny kanal indfinder sig på toplisten

MTG's tv-kanal TV3+ har fundet vej til ugens topliste, der de fleste uger udelukkende består af programmer vist på DR1 og TV 2. DR-klassiker tager førstepladsen.

Billede fra onsdagens Champions League-semifinale mellem Bayern München og Real Madrid. | Foto: Ritzau Scanpix/AP/Javier Soriano

Mens toppen af toplisten som i de foregående uger er domineret af DR-klassikerne "Matdor" og "Kender du typen?", der er mere end hhv. 40 og 20 år gamle, har også MTG-kanalen TV3+ snuppet en plads på ugens top 20 over mest sete tv-programmer. Det fremgår af seerbarometeret, som Kantar Gallup står bag.

Øverst på listen ligger "Matador", som hentede 989.000 seere til DR1 lørdag aften, mens "Kender du typen?" indtager andenpladsen med 716.000 seere mandag aften. Dernæst følger DR1's "De skjulte talenter", der trak 563.000 seere til DR's hovedkanal, og på en fjerdeplads finder vi finaleafsnittet af TV 2's søndagsdrama "Greyzone", der i sin sidste time forbedrede sine seertal en anelse og blev set af 507.000 danskere søndag aften.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladets kommentator-team som led i en digital oprustning. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs