MediaWatch

"Vi må se, hvor længe det giver mening at have flow-kanalerne"

DR TV skal have en overhaling, og flow-tv kommer til at ændre sig. Det præger DR's plan for det indhold, der skal produceres og indkøbes i 2019, som huset lægger frem i dag for landets producenter.

Henriette Marienlund, mediedirektør, DR. | Foto: Agnete Schlichtkrull/DR

DR flytter vægten over på de digitale platforme. Det er hovedfokus i den indholdstrategi for 2019, som public service-huset senere i dag præsenterer for de eksterne producenter, der gør sig håb om at afsætte indhold til DR.

Således vil DR bygge en helt ny udgave af streamingtjenesten DR TV, ligesom det indhold, som DR er interesseret i, langt hen ad vejen vil have digital distribution for øje. Det betyder, at DR's indhold skal tænkes anderledes, lyder det fra mediedirektør i DR, Henriette Marienlund.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs