MediaWatch

Netflix låner hidtil største beløb til finansiering af nyt indhold

Den amerikanske streamingtjeneste graver sit gældshul dybere og låner mere end 11,5 mia. kr. for at kunne finansiere massiv investering i nyt indhold.

Foto: Brandon Clark/ABImages

Netflix' ambition om at investere et tocifret milliardbeløb i nyt indhold til streamingtjenesten, får nu det amerikanske selskab til at hente yderligere 1,9 mia. dollar, svarende til 11,59 mia. kr., via lån. Det er Netflix hidtil største enkeltstående gældsoptagelse, skriver Variety.

Det er femte gang i løbet af lidt mere end tre år, Netflix har lånt mere end 1 mia. dollar ved at udstede nye obligationer for at finansiere sin massive investering i egenproduceret indhold til tjenesten. Selskabet vil hellere hente pengene ved at udstede nye obligationer frem for at ty til aktiemarkedet, for "vi mener, at gælden har lavere kapitalomkostninger sammenlignet med aktier," lød det i en selskabsmeddelelse 16. april.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Dansk Erhverv: Vinterhjælpen er ikke nok for nogle virksomheder

De danske virksomheder er presset hårdt af den høje energipriser, og derfor er den politiske vinter-hjælpe-pakke en vigtig håndsrækning, når der nu ikke findes et politisk quick fix på problemet, lyder det fra brancheorganisationen, der også må konstatere, at det ikke vil være nok til at redde alle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs