MediaWatch

Top 20: To evergreens i førersædet i seertynd uge

DR's "Matador" har for anden uge i træk topplaceringen på listen over mest sete tv-programmer i fjernsynet med mere end 200.000 seere ned til en andenplads.

Foto: PR/DR

Ugens to mest sete tv-programmer er begge titler med mere end 20 år på bagen. Den bedste placering går til det ældste program i klassen, tv-serien "Matador", der lørdag aften tiltrak 921.000 seere til DR1, mens en anden DR-klassiker i skikkelse af "Kender du typen?" hentede 230.000 mindre. Præcist 691.000 så programmet, der dermed sikrede sig en andenplads. Det fremgår af det ugentlige seerbarometer, som Kantar Gallup står bag.

Først på en sjetteplads toner et TV 2-program frem på toplisten. Det er dramaserien "Greyzone", der nu kun mangler finalen, som søndag aften lokkede 466.000 til fjernsynet. Det er noget mindre end sidste uges præstation på 525.000 seere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs