MediaWatch

MTG foreslår nyt bestyrelsesmedlem

Tysker foreslås som nyt bestyrelsesmedlem i MTG, mens den eksisterende bestyrelse ventes at fortsætte.

PR foto/MTG
Foto: PR foto/MTG

Et nyt ansigt kan være på vej i bestyrelsen hos den nordiske underholdningskoncern MTG. Det meddeler selskabet i en pressemeddelelse.

Tyske Gerhard Florin foreslås nemlig som et nyt medlem af bestyrelsen i MTG. Han er ikke ukendt i MTG-regi, idet han i dag er bestyrelsesmedlem i tyske Innogames, som MTG har købt op ad flere omgange og nu sidder på 51 pct. af. Gerhard Florin kommer med en lang karriere i underholdnings- og spilindustrien bag sig, hvor han bl.a. har haft flere direktørstillinger i Electronic Arts.

"Nomineringskomiteen glæder sig over at foreslå Gerhard Florin som nyt bestyrelsesmedlem. Gerhard er velkendt af MTG for sit arbejde i Innogames og kommer med en værktøjskasse i verdensklasse og yderst relevant erfaring fra sin lange karriere i underholdnings- og spilindustrien," udtaler Cristina Stenbeck, formand for nomineringskomiteen, i meddelelsen.

Den øvrige bestyrelse i MTG med formand David Chance i spidsen foreslås genvalgt.

MTG meddelte i marts, at selskabet splittes op i to dele. Det ene selskab, der vil stå tilbage efter opsplitningen, vil beholde sit navn – Modern Times Group – og vil bestå af MTG's digitale forretningsdele i MTGx, som favner en række investeringer inden for e-sport, gaming og videonetværk. Det er dette selskab, som Gerhard Florin foreslås som nyt bestyrelsesmedlem i.

Det andet selskab vil hedde Nordic Entertainment Group. Her vil MTG's nuværende nordiske tv-aktiviteter, der først og fremmest består af TV3, have hjemme sammen med produktionsselskaberne i MTG Studios og Youtube-netværket Splay.

Forsiden lige nu

Politikens Lokalaviser lukker 10 ugeaviser

Annoncemarkedets udvikling får Politikens Lokalaviser til at lukke samtlige sjællandske ugeaviser, der udkommer op til weekenden, for at fokusere på udgaverne midt på ugen.

DMJX vil bygge for 200 millioner i hovedstaden

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole følger nybyggeri i Aarhus op med byggeplaner i København. Rådgiverteam er netop udpeget til stort projekt i en af hovedstadens udviklingsbydele.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere