MediaWatch

MTG foreslår nyt bestyrelsesmedlem

Tysker foreslås som nyt bestyrelsesmedlem i MTG, mens den eksisterende bestyrelse ventes at fortsætte.

PR foto/MTG
Foto: PR foto/MTG

Et nyt ansigt kan være på vej i bestyrelsen hos den nordiske underholdningskoncern MTG. Det meddeler selskabet i en pressemeddelelse.

Tyske Gerhard Florin foreslås nemlig som et nyt medlem af bestyrelsen i MTG. Han er ikke ukendt i MTG-regi, idet han i dag er bestyrelsesmedlem i tyske Innogames, som MTG har købt op ad flere omgange og nu sidder på 51 pct. af. Gerhard Florin kommer med en lang karriere i underholdnings- og spilindustrien bag sig, hvor han bl.a. har haft flere direktørstillinger i Electronic Arts.

"Nomineringskomiteen glæder sig over at foreslå Gerhard Florin som nyt bestyrelsesmedlem. Gerhard er velkendt af MTG for sit arbejde i Innogames og kommer med en værktøjskasse i verdensklasse og yderst relevant erfaring fra sin lange karriere i underholdnings- og spilindustrien," udtaler Cristina Stenbeck, formand for nomineringskomiteen, i meddelelsen.

Den øvrige bestyrelse i MTG med formand David Chance i spidsen foreslås genvalgt.

MTG meddelte i marts, at selskabet splittes op i to dele. Det ene selskab, der vil stå tilbage efter opsplitningen, vil beholde sit navn – Modern Times Group – og vil bestå af MTG's digitale forretningsdele i MTGx, som favner en række investeringer inden for e-sport, gaming og videonetværk. Det er dette selskab, som Gerhard Florin foreslås som nyt bestyrelsesmedlem i.

Det andet selskab vil hedde Nordic Entertainment Group. Her vil MTG's nuværende nordiske tv-aktiviteter, der først og fremmest består af TV3, have hjemme sammen med produktionsselskaberne i MTG Studios og Youtube-netværket Splay.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere