MediaWatch

Netflix bliver sagsøgt for bonusser til direktører

Netflix-aktionær har lagt sag an mod streamingtjenesten på baggrund af kritik af bonusudbetalinger til ledende medarbejdere.

Foto: Ritzau Scanpix/Reuters/Mike Blake

En Netflix-aktionær har lagt sag an mod streamingtjenesten for selskabets udbetaling af bonusser til flere ledende medarbejdere. Det skriver Financial Times.

Det er The City of Birmingham Relief and Retirement System, der har anlagt sagen. Netflix' bonuslønninger til tre ledende medarbejdere kom under lup i sommeren 2017, da Financial Times kunne fortælle, at bonusserne blev udbetalt, efter direktørerne havde ramt de mål for omsætningen, som deres bonusser afhang af, uhyre præcist i en branche, som ellers er ganske volatil. Det fik flere iagttagere til at stille spørgsmålstegn ved, om de udbetalte bonusser rent faktisk var baseret på omsætningsmålene.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs