MediaWatch

Ny TV 2-medejer får mulighed for at trække sig efter syv år

Regeringen vil give en kommende minoritetsejer af TV 2 mulighed for at sælge sine aktier igen efter syv år, erfarer MediaWatch. Rettet kl. 18:40.

Foto: Ritzau Scanpix/Mads Claus Rasmussen

Rettet 12. april kl. 18:40: I en tidligere version fremgik det, at regeringen vil lægge en option ind, som giver en ny medejer af TV 2 mulighed for at købe de resterende 60 pct. eller sælge de 40 pct. tilbage til staten efter syv år. Det første er imidlertid ikke korrekt, idet optionen alene omfatter, at en ny medejer kan sælge de 40 pct. tilbage til staten efter syv år, hvis staten ikke før de syv år har afgivet majoritetskontrollen med TV 2. MediaWatch beklager fejlen.

Selvom staten i første omgang går efter at sælge 40 pct. af TV 2, vil regeringen give en kommende medejer mulighed for at trække sig ud af tv-stationen efter syv år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Kvinder i metoo-dokumentar kritiserer Politikens beskrivelse af Jes Dorph-sag

Politiken bragte i januar en ensidig og mangelfuld beskrivelse af de sager, Jes Dorph-Petersen blev beskyldt for i advokatundersøgelsen på TV 2, mener de kvinder, som står bag beretningerne. Kritikken "gør indtryk" på Politikens chefredaktør, Anne Mette Svane, som dog står ved den journalistiske behandling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs