MediaWatch

Flyttekasser og færre ansatte: Koncern TV har skåret til efter nyt underskud

Dalende indtægter og for høje udgifter fik underskuddet til at vokse for Koncern TV og Filmproduktion sidste år. Efter tredje år med underskud forventer adm. direktør i år sorte tal igen efter en hård barbering af udgifterne.

Foto: Koncern TV og Filmproduktion

Det gik ikke efter planen for Koncern TV og Filmproduktion i regnskabsåret for 2016/17. I stedet for et forventet overskud stod tv-producenten med et forværret resultat og et underskud 2,26 mio. kr. i hænderne, da regnskabsåret sluttede 1. oktober sidste år. Dermed blev den negative udvikling forstærket og underskuddet yderligere 1 mio. kr. dybere i forhold til forrige års resultat på -1,28 mio. kr.

"Det, der har kendetegnet året, er, at vi har haft et højt omkostningsniveau. Det har vi brugt 2017 på at reducere kraftigt," siger adm. direktør Lars Seidelin.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs