MediaWatch

Dansk Folkeparti vil lænke TV 2 mere fast til Odense

Flere TV 2-ansatte skal arbejde i Odense, og en fremtidig køber skal bindes til fynsk hovedsæde, lyder kravet fra Dansk Folkeparti. Af TV 2's ønsker til mediepolitikken fremgår det, at tv-stationen ønsker en mere fleksibilitet i bindingen til Odense.

Foto: /ritzau/Jens Dresling

TV 2 skal rykke tilbage til Odense. Og der skal tv-stationen blive. Sådan lyder et krav fra Dansk Folkeparti, forud for at kulturminister Mette Bock (LA) ventes at præsentere regeringens udspil til medieforlig.

Tv-stationen har allerede sit officielle hovedkvarter i Odense. Men medieordfører Morten Marinus (DF) mener, at balancen er tippet, så for mange af TV 2's ansatte arbejder i København, hvor TV 2 også har en adresse. Til Berlingske siger Morten Mariunus, at mindst 60 pct. af TV 2's ansatte skal arbejde i Odense. Det svarer ifølge Journalisten til, at mindst 710 af TV 2's 1185 medarbejdere skal have deres arbejdsplads i Odense. I dag er tallet 574.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs