MediaWatch

MTG's svenske tv-forretning får ny topchef

Den svenske del af MTG henter ny adm. direktør fra egne rækker. Hun skal stå i spidsen for de svenske tv-kanaler samt Viasat, Viafree og radioforretningen i Sverige.

Anders Jensen blev i sidste uge udpeget som ny topchef for Nordic Entertainment Group - der fremover skal rumme MTG's nordiske tv-forretning. Nu får MTG Sverige ny direktør, som skal referere til Anders Jensen. | Foto: Ritzau Scanpix/Uffe Weng

Kort efter den svenske mediekoncern MTG meddelte, at man splitter virksomheden op i to dele, hvor den nordiske tv-forretning bliver udskilt i sit eget selskab under navnet Nordic Entertatinment Group, bliver der nu sat navn på, hvem der skal stå i spidsen for den svenske forretningsgren i det nye tv-selskab.

Ny adm. direktør bliver Filippa Wallestam, som får ansvaret for MTG Sverige og dermed de svenske tv-kanaler TV3, TV6, TV8 og TV10 sammen med Viasat, streamingtjenesten Viafree og den svenske radioforretning. Det skriver MTG i en selskabsmeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Nent udfaser Viafree og går i partnerskab med ViacomCBS

Nent trækker i 2022 stikket på sin reklamefinansierede streamingplatform i Norden, Viafree, til fordel for et partnerskab med en af verdens spillere inden for annoncefinansieret streaming. Nent skal fortsat stå for lokalt annoncesalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs