MediaWatch

Statsministeren: Stærk public service kan godt produceres for 3 milliarder

I et svar til den radikale leder Morten Østergaard i tirsdagens spørgetime, forsvarede Lars Løkke Rasmussen regeringens besparelse på DR's budget med 20 pct. Han lovede bud på "kanaludbud etc." i regeringens medieudspil.

Lars Løkke Rasmussen, statsminister, Venstre. | Foto: Ritzau Scanpix/Stine Bidstrup

DR skal ikke levere det samme for færre penge. Det slog statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) fast, da han i går i spørgetimen i Folketinget blev mødt med spørgsmålet om, hvad regeringen vil have mindre af i DR med den planlagte besparelse på 20 pct.

"Det er klart, at der er forskel på 3 mia. kr. og 3 mia. kr. +, og derfor er det også klart, at man med den ramme, som regeringen har aftalt med Dansk Folkeparti, opfølgende må diskutere (...), hvad det så er for et fokus, der skal sættes," sagde statsministeren, der samtidig lovede, at regeringens medieudspil vil gøre det mere klart, hvad DR skal prioritere med færre midler.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs