MediaWatch

Tv-selskaber ønsker sig færre hold i Superligaen

En evaluering af Superligaens struktur står for døren. Discovery Networks ønsker sig færre hold i den bedste fodboldrække, som MTG også har argumenteret for.

FC Midtjylland-spillere, efter Gustav Wikheim (med nummer 88) har scoret til 2-1 i søndagens kamp mod Sønderjyske. | Foto: Ritzau Scanpix/Henning Bagger

Når den indeværende sæson af Superligaen er afsluttet, skal turneringsstrukturen tages op til evaluering. Og hvis der kan blive enighed om det, kan der ske ændringer allerede fra den kommende sæson, oplyser Divisionsforeningen, der repræsenterer de bedste danske fodboldklubber, i en pressemeddelelse.

En evaluering af strukturen, der blev vedtaget i 2015 og ført ud i livet fra og med sæsonen 2016/17, har hele tiden været planlagt til dette forår. Den går i gang efter sæsonen, og hvis det står til MTG og Discovery Networks, der deler tv-rettighederne til Superligaen, så er der plads til forbedringer – selvom begge langt hen ad vejen bakkede op om de ændringer, der blev vedtaget i 2015.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs