MediaWatch

Tidligere Stofa-direktør bliver direktør i jysk familiefond

Stofas tidligere adm. direktør overtager direktørposten i jysk familiefond, hvor han får til opgave at styrke iværksætteriet og gøre det mere attraktivt at bo i det nordvestjyske.

Foto: PR-foto

Efter knap tre et halvt år på posten stoppede Ole Fruekilde Bridal tidligere på året som topchef i tv- og internetselskabet Stofa for at lede "et vigtigt strategisk projekt for SE-koncernen". Men nu rejser han videre, nærmere bestemt nordvest på, for at blive adm. direktør i familiefonden Færchfonden i Holstebro. Det oplyser Færchfonden i en pressemeddelelse.

Ole Fruekilde Bridal afløser Martin Vang Hansen, som har fået job i ATP Ejendomme. Opgaven for den den tidligere Stofa-direktør bliver at videreføre Færchfondens ambition om at styrke iværksætteriet og gøre det endnu mere attraktivt at bo i det nordvestjyske.

"Fondsarbejdet har en helt anden bredde, end jeg er vant til, og samarbejdet omkring projekterne er mere netværksbaseret. Som leder er denne konstellation kompleks, udfordrende og meget motiverende. Jeg glæder mig til at bidrage til fondens enormt vigtige foretagende," udtaler Ole Fruekilde Bridal.

Han tiltræder sin nye stilling 1. maj. Direktørposten hos Stofa bestrides efter Ole Fruekilde Bridals afgang af Sune Nabe Frederiksen, som tidligere var storkundedirektør i Stofa.

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladets kommentator-team som led i en digital oprustning. (Rettet)

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs