MediaWatch

Bock afviser svækkelse af DR: Kvalitet og kvantitet er ikke det samme

Den trecifrede millionbesparelse, som regeringen og Dansk Folkeparti lægger ned over DR, vil ikke gå ud over kvaliteten, mener kulturministeren. Ifølge finansministeren ønsker regeringen, at DR fremover fokuserer på især nyheder, kultur og historie.

Foto: Ritzau Scanpix/Mads Claus Rasmussen

Kulturminister Mette Bock (LA) afviser, at regeringen og Dansk Folkeparti svækker landets public service-indhold med den aftale, parterne netop har indgået. Den høvler 20 pct. af DR's budget over de kommende fem år.

"Nu er kvalitet og kvantitet ikke det samme. Og public service er ikke kun noget, som leveres af DR," siger Mette Bock, som tilføjer, at regeringens medieudspil er på trapperne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Nent udfaser Viafree og går i partnerskab med ViacomCBS

Nent trækker i 2022 stikket på sin reklamefinansierede streamingplatform i Norden, Viafree, til fordel for et partnerskab med en af verdens spillere inden for annoncefinansieret streaming. Nent skal fortsat stå for lokalt annoncesalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs