MediaWatch

Regeringen nærmer sig målstreg i DR-forhandlinger

Kulturminister Mette Bock (LA) mødte her til morgen op til forhandlinger i Finansministeriet, hvor den sidste fase op til regeringens medieudspil udspiller sig.

Kulturminister Mette Bock (LA) har siden i morges været til møde i Finansministeriet i forbindelse med forhandlingerne om DR's fremtidige budget. | Foto: Ritzau Scanpix/Mads Claus Rasmussen

Det er alt sammen meget tys-tys og uden for citat, men efterhånden også en temmelig offentlig hemmelighed, at regeringen er gået ind i slutspurten af de forberedende øvelser op til præsentationen af det længe ventede medieudspil. Klokken 8 i morges troppede kulturminister Mette Bock (LA) således op i Finansministeriet til et møde om public service-budgettet frem til 2022, og hvor dybt der skal skæres i DR's budget.

"Jeg er stået op til et rigtig spændende møde, så det ser jeg frem til," lød den helt korte kommentar fra kulturministeren til TV 2 News på vej ind til mødet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs