MediaWatch

Regeringens medieudspil afventer forhandlinger om DR's budget

Regeringens medieudspil er i øjeblikket på bordet i Finansministeriet, hvor de økonomiske rammer skal falde på plads, inden offentligheden kan få kendskab til indholdet.

Mens dommerne diskuterer i den sidste udgave af X Factor på DR1 diskuteres DR's fremtidige budget i Finansministeriet | Foto: Ritzau Scanpix/Martin Sylvest

Der er stadig musestille fra kulturminister Mette Bock (LA). Den oprindelige plan lød ellers, at regeringen ville komme med sit udspil til et nyt medieforlig i løbet af februar, men ni dage inde i marts er ministeriet fortsat tavs på medieområdet.

Og der er stadig et stykke vej, før et endeligt udspil bliver offentliggjort. Lige nu ligger forhandlingerne om DR's fremtidige økonomi - og den foreslåede omlægning af licensen til en finansiering over skatten – på bordet i Finansministeriet, hvor finansordførere fra regeringen og støttepartiet Dansk Folkeparti forhandler om public service-stationens fremtidige finansielle rammer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs