MediaWatch

United henter ny chef fra STV

Producenten Morten Dannisboe begynder senere på foråret i en nyoprettet stilling hos United Production, hvor han skal være med til at udvikle nye formater og fiktion.

Morten Dannisboe. | Foto: Kudibal

Morten Dannisboe er fra 1. april ansat hos produktionsselskabet United Production i en nyoprettet stilling som chef for fiktion og formater. Det oplyser hans kommende arbejdsgiver i en pressemeddelelse.

Han har tidligere arbejdet for bl.a. Koncern TV og Mastiff og har senest været producent hos STV, hvor han bl.a. har været med til udvikle og producere "Klassen" til DR Ultra og "Krejlerkongen" til TV 2 Fri. Hos United slipper han ikke producentrollen 100 pct. men skal ved siden af chefansvaret indgå som en del af selskabets hold af producenter.

"Morten er i vores øjne en exceptionelt leveringsstærk producent. Han har udviklet og drevet formater med høj volumen i flere genrer – de genrer bliver også blandt hans opgaver her på United," udtaler Mads Lund og Louise Ellerbæk, stiftere af United Production, i meddelelsen.

United Production er ejet af britiske ITV Studios og står bl.a. bag "Løvens hule" på DR1.

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs