MediaWatch

Discovery sætter mere damp under kedlerne på Eurosport Player

Streamingtjenesten er flyttet til en ny teknisk platform, oplyser Discovery Networks, der også fremover vil have sport på den anden streamingtjeneste i porteføljen.

Kampe fra Premier League, her Chelsea mod Manchester City, er en del af indholdet på Eurosport Player. | Foto: Ritzau Scanpix/AFP/Oli Scarff

Discovery Networks skruer op for indsatsen på streamingtjenesten Eurosport Player, der, som navnet antyder, har sport som omdrejningspunkt.

I en pressemeddelelse skriver selskabet, at tjenesten, der har eksisteret i en årrække, er blevet flyttet over på en ny teknisk platform. Samtidig sætter Discovery Networks introprisen til 99 kr. om måneden, og den stiger til normalprisen 129 kr. i juni.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladets kommentator-team som led i en digital oprustning. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs