MediaWatch

MTG: TDC trækker sig et skridt mere fra fusionsplaner

TDC vil som ventet ikke præsentere sine aktionærer for fusionen med MTG's nordiske tv-aktiviteter, melder MTG. Det skyldes købstilbuddet fra konsortium, som TDC efterfølgende fik.

Foto: Ritzau Scanpix/Uffe Weng

Planerne om en fusion af TDC og MTG's nordiske tv-aktiviteter bliver som ventet ikke præsenteret for TDC's aktionærer. Det har TDC meddelt, skriver MTG i en meddelelse.

Det skyldes det købstilbud, som TDC har fået efterfølgende fra konsortiet af pensionskasserne PFA, PKA, ATP og australske Macquarie, og som kom frem, efter fusionsplanerne mellem TDC og MTG var blevet præsenteret for offentligheden.

"Modern Times Group MTG AB noterer i dag meddelelsen fra TDC A/S, at bestyrelsen har trukket sin anbefaling af den tidligere annoncerede fusion med MTG Nordics (MTG Nordic Entertainment og MTGStudios), og at den ikke vil foreslå kombinationen til sine aktionærer. Dette følger det offentlige og nu officielle overtagelsestilbud for alle TDC koncernens aktier af et finansielt konsortium," skriver MTG, der uddyber, at fusionsaftalen dog ikke er afsluttet, men afventer udfaldet af købstilbuddet, der blev præsenteret officielt onsdag.

TDC-aktionærerne skal senest 4. april tage stilling til købstilbuddet, der værdisætter TDC til 40,5 mia. kr. Mindst to tredjedele af aktionærerne skal sige ja til at sælge deres aktier, for at aftalen kan gennemføres.

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs