MediaWatch

Streamingtjeneste for reality-nørder rammer Danmark til foråret

Om et par uger lander amerikanskejet streamingtjeneste med ren reality på menuen og formater som "The Kardashians" og "Real Housewives" på programmet. Målet er at få en bid af et nordisk streamingmarked i vækst.

Foto: Screenshot

En ny streamingtjeneste melder sig på tv-banen fra næste måned, når Hayu den 1. marts ruller den røde realityløber ud i Danmark.

Hayu føjer sig til rækken af internationale streamingtilbud på det danske marked, men er i modsætning til Netflix og HBO nicheorienteret og sender kun reality - herunder velkendte formater som "Keeping Up With the Kardashians", "Ladies of London" og "The Real Housewives".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladet som led i en digital oprustning.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs