MediaWatch

Canal Digital satser på ny alt-i-en tv-boks

Tv-distributøren melder sig ind i den skærpede konkurrence om tv-kunderne med en ny tv-boks, der skal fungere som one-stop-shop og indgang til både flow-, streaming- og web-tv.

Foto: Screenshot

En af de mindre spillere på det danske marked for tv-distribution opruster med en ny tv-boks i kampen om kunderne, skriver Berlingske Business.

Til marts lancerer Canal Digital tv-boksen Oneplace, der vil samle klassiske tv-kanaler, streamingtjenester og internetindhold fra bl.a. Youtube i én løsning.

Dermed går Canal Digital samme vej som andre tv-distributører såsom TDC's Yousee, der forsøger at holde på og vinde kunderne ved at tilbyde én indgang til en bred vifte af underholdning på tv-skærmen, hvad enten man er til flow-tv på DR1 og TV 2 eller serier på HBO Nordic eller Viaplay.

Ud over almindelige tv-kanaler giver Canal Digitals tv-boks adgang til film og tv-serier fra streamingtjenester som C More, Viaplay og Youtube via Googles Play-tjeneste. Derudover tilbyder den musik fra Spotify og Tidal samt apps fra en række tv-selskaber. Netflix er dog ikke på menuen, ligesom Canal Digitals nye boks kommer uden DR TV-appen indbygget, da den endnu ikke findes til Googles styresystem Android, som tv-boksen bygger på.

Canal Digital er ejet af norske Telenor, men fylder med 70.000 kunder i Danmark ikke meget på det danske marked, hvor hovedkonkurrenten på satellit-tv hedder Viasat, der anslås at have omkring 120.000 kunder.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs