MediaWatch

DR-slankning, TV 2-salg og licensfarvel: Her står partierne op til medieforhandlingerne

Klar, parat... MediaWatch varmer op til de kommende forhandlinger om et nyt medieforlig. Få overblik over, hvordan partierne i Folketinget har positioneret sig, og hvad de hver især ønsker at opnå under medieforhandlingerne.

Foto: /Ritzau Scanpix/Thomas Lekfeldt

Selvom regeringen endnu ikke har fløjtet spillet officielt i gang, er forhandlingerne om en ny aftale, der fastlægger de økonomiske rammer for de danske public service-medier, både direkte, men især inddirekte, for længst begyndt.

Ballet blev indledt i sommeren 2016, da Dansk Folkeparti som de første smed et medieudspil i puljen, der både dengang og siden har slået tonen an i debatten om, hvor Public service-Danmark, herunder ikke mindst statsradiofonien, skal hen. Siden er der smidt både hele og halve udspil i puljen fra de øvrige partier på Christiansborg.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladet som led i en digital oprustning.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs