MediaWatch

MTG får tocifret millionbeløb for kuldsejlet TDC-fusion

TDC's bestyrelse foretog mandag en kovending og droppede sin anbefaling til den planlagte fusion med MTG's nordiske tv-forretning. Det berettiger MTG til en kompensation, siger koncerndirektør.

Pernille Erenbjerg, adm. direktør for TDC, og Anders Jensen, koncerndirektør for MTG, da fusionen blev præsenteret 1. februar. | Foto: Ritzau Scanpix/Uffe Weng

TDC's bestyrelse vendte mandag 180 grader og anbefalede ikke længere et ja til den planlagte fusion med MTG's nordiske tv-forretning. I stedet valgte bestyrelsen at sige ja tak til et tilbud fra et konsortium bestående af bl.a. de tre danske pensionsselskaber PFA, ATP og PKA.

Dermed står MTG til at bliver forladt af TDC i den fælles fusion, og det berettiger MTG til et større tocifret millionbeløb i kompensation. Det skriver Kampanje.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladet som led i en digital oprustning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs