MediaWatch

TDC-topchef står til at blive under nye ejere

Konsortiet, som tegner til at blive de nye ejere af TDC, ser positivt på den nuværende topchef i TDC, mens bestyrelsens fremtid er usikker.

/Ritzau Scanpix/Uffe Weng
Foto: /Ritzau Scanpix/Uffe Weng

TDC's adm. direktør Pernille Erenbjerg står til at fortsætte som topchef i selskabet, hvis det bliver solgt til et konsortium bestående af pensionskasserne PFA, ATP og PKA samt den australske kapitalfond Macquarie, der mandag har budt 40,3 mia. kr. for TDC. Det skriver Finans.

"Vi er meget tilfredse med den turnaround, som Pernille Erenbjerg har lavet de seneste år. Hun har gjort et godt stykke arbejde. Så vi er positive i forhold til ledelsen," siger Allan Polack, koncernchef i PFA Pension, til Finans.

Pernille Erenbjerg har ikke ønsket at kommentere sin fremtid over for Finans.

Mens TDC's topchef altså sidder sikkert i stolen, tegner fremtiden sig mere usikkert for TDC's bestyrelse, hvis konsortiet overtager TDC, vurderer flere analytikere over for Finans. Allan Polack ønsker dog ikke på nuværende tidspunkt at forholde sig til bestyrelsens fremtid efter et evt. salg.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Socialdemokratiet vil have Netflix til at betale til dansk indholdsproduktion, finansdirektøren i Berlingske Media stoppede, og North Media har vendt nedtur til optur takket være Postnord-krisen. Vil du have overblik over ugen, der gik i mediebranchen? Så læs med.

Tidligere DR-profiler: DR-struktur kan give uklarhed om magtfordeling

DR’s opbygning mellem på den ene side de producerende enheder som DR Nyheder og DR Kultur og på den anden side den strategiske chefredaktion i DR Medier, der sidder med ordrerbogen, skaber usikkerhed om, hvem der reelt bestemmer, ifølge flere kilder, som Berlingske business har talt med.

Dramatisk greb i DR’s Liberty vækker kritik

DR’s nye søndagssats, dramaserien ’Liberty’, der bygger på romanen af samme navn, får kritik forud for premieren søndag aften. DR gør romanen til et ”almindelig soap-agtigt familiedrama,” lyder det blandt andet.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere