MediaWatch

TDC-topchef står til at blive under nye ejere

Konsortiet, som tegner til at blive de nye ejere af TDC, ser positivt på den nuværende topchef i TDC, mens bestyrelsens fremtid er usikker.

/Ritzau Scanpix/Uffe Weng
Foto: /Ritzau Scanpix/Uffe Weng

TDC's adm. direktør Pernille Erenbjerg står til at fortsætte som topchef i selskabet, hvis det bliver solgt til et konsortium bestående af pensionskasserne PFA, ATP og PKA samt den australske kapitalfond Macquarie, der mandag har budt 40,3 mia. kr. for TDC. Det skriver Finans.

"Vi er meget tilfredse med den turnaround, som Pernille Erenbjerg har lavet de seneste år. Hun har gjort et godt stykke arbejde. Så vi er positive i forhold til ledelsen," siger Allan Polack, koncernchef i PFA Pension, til Finans.

Pernille Erenbjerg har ikke ønsket at kommentere sin fremtid over for Finans.

Mens TDC's topchef altså sidder sikkert i stolen, tegner fremtiden sig mere usikkert for TDC's bestyrelse, hvis konsortiet overtager TDC, vurderer flere analytikere over for Finans. Allan Polack ønsker dog ikke på nuværende tidspunkt at forholde sig til bestyrelsens fremtid efter et evt. salg.

Forsiden lige nu

Ny pressechef i Venstre

Venstre skiller rollen som pressechef ud i en særskilt stilling op til det kommende folketingsvalg. Ny mand på posten kommer fra Danmarks Lærerforening og skal bl.a. stå i spidsen for presseindsatsen op til valget.

Ny webportal vil booste salget af den smalle litteratur

Den store omstilling: Mikrofest er navnet på en kommende online boghandel, som skal forsøge at øge salget af den smallere litteratur i Danmark. "Sitet skal ikke hjælpe til at fremme salget af flere krimier," lyder det fra én af stifterne.

Chefredaktør forlader Bold.dk

Efter otte år på posten som chefredaktør forlader Jesper Helmin Bold.dk til fordel for udenlandsk job. Adm. direktør håber at have afløser på plads hurtgt.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere