MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Et konsortium vil købe TDC, retssagen mod Johan Schlüter gik i gang, og DR's bestyrelsesformand gav sig en tomme i forbindelse med politikernes ønske om at spare i DR-budgettet. Få overblikket over endnu en hæsblæsende uge i Mediedanmark.

Johan Schlüter og Susanne Fryland er anklaget for blandt andet mandatsvig af særlig grov beskaffenhed og skyldnersvig. | Foto: Ritzau Scanpix/Simon Læssøe

Solen skinner, det er fredag, og vinterferien står for døren. Men vent lige et øjeblik endnu med at trække stikket, for det har ikke skortet på opsigtsvækkende nyheder fra mediebranchen i den forgangne uge, og vi har samlet et overblik over hele molevitten her.

Vi begynder ved en historie, der langt fra er skrevet sidste kapitel på endnu. Tirsdag blev der nemlig taget hul på retssagen mod tre advokater fra advokatfirmaet Johan Schlüter, som er tiltalt for svindel for 200 mio. kr. Alle nægter sig skyldige. Sagen har sit ophav tilbage i juli 2015, hvor et millionhonorar fik Klaus Hansen, direktør for producentforeningen og daværende formand for rettighedsorganisationen CAB, til at hejse rødt flag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Kvinder i metoo-dokumentar kritiserer Politikens beskrivelse af Jes Dorph-sag

Politiken bragte i januar en ensidig og mangelfuld beskrivelse af de sager, Jes Dorph-Petersen blev beskyldt for i advokatundersøgelsen på TV 2, mener de kvinder, som står bag beretningerne. Kritikken "gør indtryk" på Politikens chefredaktør, Anne Mette Svane, som dog står ved den journalistiske behandling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs