MediaWatch

Redaktionschef på Metronome skifter til Pipeline

Pipeline Production vil stå stærkere på livsstil og factual entertainment og hyrer ny producent til formålet.

Pipeline har bl.a. produceret "En stor dag på godset" | Foto: Pipeline/TV 2

Camilla Karlslund starter 1. marts som ny producent på produktionsselskabet Pipeline Production, der bl.a. står bag programserien "En stor dag på godset" (foto) til TV 2 og "Fantastiske Fund" til TV 2 Fri. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Det er programmer i samme genrer, altså inden for livsstil og factual entertainment, som Camilla Karlslund skal være med til at udvikle for Pipeline. Ud over nye serier og formater skal hun desuden varetage eksisterende produktioner i firmaet, fremgår det.

Camilla Karlslund kommer fra Metronome, hvor hun sidste otte år har været redaktionschef og haft fingrene i serier som Masterchef til TV3 og  til Menneskejagt til DR2.

"Jeg kender Camilla Karlslund, hendes produktioner og ikke mindst hendes kreative og fagligt høje niveau, og er rigtig glad for at Camilla bliver en del af Pipeline Production og vil bidrage til den fortsatte positive udvikling i firmaet," siger programchef Troels Uhrbrand Rasmussen i meddelelsen.

Pipeline Production er et forholdsvist nyt selskab, men med dybe rødder i dansk tv-produktion. Selskabet blev dannet i sommeren 2016 efter en fusion af producenterne Sand TV og Immergut. Ejerkredsen består af Kaare Sand fra det tidligere Sand TV og Lars Hammer Rasmussen fra det tidligere Immergut. I spidsen for den daglige drift står adm. direktør Jesper Bruhn og programchef Troels Rasmussen.

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs