MediaWatch

Anklager: Sådan brugte tiltalte i Schlüter-sag uberettiget tv-penge

Ifølge anklageskriftet fakturerede tiltalt i Schlüter-sagen uberettiget for millionbeløb, mens en anden overførte rettighedspenge til klientkonto og brugte dem på omkostninger uden for regi. Alle tiltalte nægter sig skyldige.

Foto: Ritzau Scanpix/Asger Ladefoged

Mandatsvig af særlig grov beskaffenhed. Sådan lyder tiltalen i to punkter i anklageskriftet, der ligger til grund for den såkaldte Schlüter-sag om uretmæssig forvaltning af rettighedsmidler. Sagen er begyndt ved Københavns Byret i dag.

Anklagerne om mandatsvig er rettet mod to af de tre tiltalte advokater fra Johan Schlüter Advokatfirma. Dels Johan Schlüter selv, dels Susanne Fryland, der var partner i advokatselskabet og samtidig direktør i selskabet Registrering Danmark, der stod for den praktiske forvaltning af rettighedsmidlerne til tv-producenter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladet som led i en digital oprustning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs