MediaWatch

Uklar fremtid for TDC's tv-boks

I TDC's tv-forretning betragtes den sorte boks under fjernsynet som den vigtigste platform, siger koncerndirektøren i Yousee til ITWatch. Men ifølge den øverste chef i koncernen vil alle være ovre på apps om en kort årrække.

Foto: /Ritzau Scanpix/Uffe Weng

Fremtiden er uvis for TDC's vigtige tv-boks. Den er igen kommet til debat efter sidste uges udmelding om fusion med MTG's nordiske tv-forretning, der blandt andet dækker over TV 3-kanalerne og streamingtjenesten Viaplay.

TDC's tv-distributionsselskab Yousee har satset på, at en tv-boks kan være medvirkende til at sætte en prop i faldet i antallet af kunder i den del af forretningen. Boksen er flere gange blevet peget på som den løsning, der skal fastholde tv-kunderne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs