MediaWatch

Top 20: X Factor er vendt tilbage til tronen

Efter afslutningen på EM i herrehåndbold har DR's talentkonkurrence tilbageerobret den øverste skammel i opgørelsen over ugens mest sete tv-programmer. Også Danmarks Indsamling er med på toplisten.

"X Factor" er blandt de programmer, der fortsat kan lokke over 1 mio. seere til skærmen. | Foto: Bjarne Bergius Hermansen/PR/DR

Sidste uge betød et farvel til de seneste ugers tårnhøje seertal trukket af det danske håndboldlandsholds EM-kampe. Tilbage som eneste program, der lander over en million seere, står DR's fredagsunderholdning "X Factor", der i flere uger er blevet presset ned ad listen på grund af håndbold-EM, men nu er vendt retur og har sat sig på førstepladsen på listen over de mest sete tv-programmer i den forgangne uge. Det fremgår af den ugentlige tv-meter-måling, som Kantar Gallup står bag.

Helt præcist så 1,23 mio. danskere med fredag aften på DR1, hvilket er markant flere end de to foregående uger, hvor der også blev spillet håndboldkampe om fredagen. I forrige uge var seertallet nede på 813.000.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs