MediaWatch

TV 2-region hyrer ny økonomichef

TV 2 Fyn har ansat Mette Sigaard som ny økonomichef. Hun kommer fra en direktørstilling hos Odense Teater.

Mette Sigaard bliver 1. juni økonomichef for TV 2 Fyn. | Foto: Morten Kjærgaard/Odense Teater

Mette Sigaard får fra 1. juni ansvaret for pengesagerne hos TV 2 Fyn. Her tiltræder hun på posten som økonomichef hos TV 2-regionen, oplyser hendes kommende arbejdsgiver i en pressemeddelelse.

Hun kommer fra en stilling som økonomi- og personaledirektør hos Odense Teater og afløser Flemming Kjær Hansen, der har ønsket at forlade posten.

"Mette har med sin teaterbaggrund som chef og leder i en anden, stor public service-virksomhed på Fyn både den rigtige erfaring, netværk og de professionelle kompetencer til at styrke TV 2 Fyns fortsatte udvikling som regionens førende mediehus. Derudover passer hendes menneskelige værdier, ordentlighed og ansvarlighed 1:1 til TV 2 Fyns chefgruppe og medarbejdere," udtaler Esben Seerup, direktør på TV 2 Fyn, i meddelelsen.

Ud over Odense Teater har Mette Sigaard arbejde for bl.a. H.C. Andersen Fonden og SDU.

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs