MediaWatch

MTG: Tiden er inde til konsolidering – men fusion rokker ved TV 2-interesse

Mediebranchen skal konsolideres, og derfor skyder MTG sin nordiske tv-forretning ind i fælles selskab med TDC, siger vicedirektør. "Vi færdiggør transformationen fra en traditionel broadcaster til en global underholdningskoncern," siger han.

Anders Jensen på et pressemøde tidligere på dagen. | Foto: /Ritzau Scanpix/Uffe Weng

TV3-ejeren MTG tog i dag et massivt skridt i den transformation af koncernen, der har vendt MTG-skibets kurs fra at være en klassisk tv-koncern til en global, digital underholdningskoncern. Det skete med meldingen om, at den nordiske tv-forretning fusioneres med TDC.

Handlen værdisætter MTG's nordiske tv-forretning til 14,9 mia. kr. og vil blive finansieret gennem 309 mio. nye TDC-aktier, mens MTG derudover får 2,5 mia. kr. i kontanter og andel af TDC's udbytte for 2018. Efterfølgende vil MTG eje 28 pct. af TDC.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs