MediaWatch

TDC overtager MTG's tv-forretning i vækst

Når MTG's nordiske tv-forretning efter planen bliver opkøbt af TDC, er det en forretning i vækst, der bliver en del af det fusionerede selskab. Digitale forretninger fortsætter væksten og gav overskud i fjerde kvartal.

Foto: PR/MTG

TDC og MTG's nordiske forretning fusionerer og skaber dermed en stor magtfaktor på det nordiske underholdnings- og mediemarked. Nyheden landede i morges samtidig med MTG's årsregnskab for 2017, og det viser fremgang for den tv-forretning, der bliver en del af det fusionerede selskab.

Forretningsbenet Nordic Entertainment, der dækker MTG's tv-forretning i Norden, havde i 2017 en omsætning på 11,96 mia. svenske kr., svarende til 9,1 mia. kr. Det er en fremgang på 7 pct. i forhold til året før.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs