MediaWatch

TV 2 køber 170 timers tv af Banijay

Nye programmer og gamle kendinge er med i den programpakke, som TV 2 har købt af Banijay Rights.

Foto: Scanpix Ritzau/Mads Claus Rasmussen

TV 2 har haft tegnebogen fremme og har købt 170 timers tv, der får premiere i 2018, af Banijay Rights. Det oplyser Banijay i en pressemeddelelse.

Blandt de programmer, som TV 2 har købt rettighederne til at vise, er "10 Puppies and Us", der har hundehvalpe i centrum, og "Location Location Location", der ligesom den danske pendant "Beliggenhed beliggenhed beliggenhed" hjælper hussøgende mennesker med at finde ny bolig.

"Vi er meget glade for at sende denne store pakke med factual content til TV 2. Aftalen betyder, at et antal nye programmer vil få premiere i Danmark, mens afprøvede favoritter vender tilbage til skærmen," udtaler Ole Stolberg, nordisk salgsdirektør for Banijay Rights, i pressemeddelelsen.

Parterne melder ikke noget om økonomien i aftalen.

Banijay Rights er en del af Banijay Zodiak, som i Dammark står bag bl.a. Nordisk Film TV, Mastiff og Pineapple Entertainment.

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs