MediaWatch

Yousee-ejer samler digital satsning

En ny digital enhed skal styrke den digitale transformation i TDC, der står bag landets største tv-distributør Yousee.

Carsten Snejbjerg/Polfoto/Arkiv
Foto: Carsten Snejbjerg/Polfoto/Arkiv

Opdateret med kommentar fra Michael Moyell Juul kl. 13.25.

TDC, der står bag landets største tv-distributør Yousee, danner med virkning fra den 1. februar en ny forretningsenhed, Digital, med henblik på at styrke den digitale transformation i selskabet.

Den nye enhed vil omfatte visse it- og udviklingsaktiviteter samt medarbejdere fra TDC Operations og vil samlet beskæftige over 500 ansatte inklusive tilknyttede medarbejdere fra Yousee og TDC Erhverv.

"Digitals vigtigste formål er at samle de digitale ressourcer i TDC og øge fokus på forenkling og stabilisering af de digitale løsninger i TDC, styrke kundeoplevelsen, innovere de grundlæggende underholdningstilbud og udvikle nye cloudbaserede erhvervsløsninger," skriver TDC i en meddelelse.

Forretningsenheden vil for nuværende blive ledet af Michael Moyell Juul, der er koncerndirektør for Online Brands og medlem af TDC's ledelsesteam.

TDC skriver, at det vil investere 700 mio. kr. om året i det nye forretningsområde, men der er ikke tale om et forhøjet investeringsniveau, bekræfter selskabet over for Ritzau Finans.

"Overordnet set øger vi ikke vores investeringsbudget for TDC Group. Ved at samle alle vores udviklings-investeringer i den nye enhed, Digital, sammen med +500 medarbejdere med fokus på simplificering og en mere agil måde at arbejde på forventer vi at få mere ud af vores udviklingsinvesteringer fremadrettet – til gavn for både TDC og vores kunder," siger Michael Moyell Juul i en skriftlig kommentar.

Den nye organisation vil ikke have indvirkning på den finansielle rapportering.

/ritzau/FINANS

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere