MediaWatch

Venstre: Regeringen går efter at sælge halvdelen af TV 2

Et fuldstændigt salg af TV 2 er sparket til hjørne, og i stedet går regeringen efter at bevare kontrollen med tv-selskabet ved kun at sælge 49 pct. af selskabet, fortæller Venstres medieordfører.

Foto: Ritzau Scanpix/Mads Claus Rasmussen

Regeringspartiet Venstre bekræfter nu, at man ønsker at bevare kontrollen med TV 2. Regeringen går således efter at sælge 49 pct. af den statsejede tv-station, fortæller Venstres medieordfører, Britt Bager, på en konference på Christiansborg arrangeret af Copydan.

"Vi arbejder fortsat på at sælge TV 2. Der er som bekendt anlagt en række sager mod TV 2, og det gør, at vi skal have EU-Kommissionens tilladelse til et salg. Den afventer vi. Vi har foreslået en konkret model, hvor der skal sælges 49 pct. af TV 2 – altså et minoritetssalg – og det venter vi på Kommissionens afgørelse på, om det vil være lovligt," siger Britt Bager.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladets kommentator-team som led i en digital oprustning. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs