MediaWatch

Viaplay vil styrke norsk aftryk med nyansættelse

Ligesom i Danmark vil Viaplay sætte et tydeligere nationalt aftryk på streamingtjenesten i Norge. Ny salgsdirektør er hentet hos TV 2 Norge.

Foto: PR/Viaplay

Den norske gren af MTG's streamingtjeneste Viaplay udvider staben og har ansat Børge Nielsen som salgs- og markedsdirektør. Det skriver Kampanje.

Han kommer fra en ledende stilling på det kommercielle område hos TV 2 Norges streamingtjeneste Sumo. Ansættelsen af Børge Nielsen skal markere et større norsk aftryk på Viaplay.

"Vi har høje vækstambitioner for Viaplay, så nu skal vi give gas i Norge med flere norske hænder på rattet," udtaler Vegard Drogseth, adm. direktør for Viasat i Norge og ansvarlig for Viaplay i Norden, ifølge Kampanje i en pressemeddelelse.

Også herhjemme har Viaplay for nylig skruet op for det nationale aftryk. Det skete i december, da MTG oprettede en stilling som head of Viaplay i Danmark, som blev besat af Flemming Fjeldgaard. Forklaringen på den nye stilling er – ligesom i Norge – større national tilstedeværelse for tjenesten, der som en del af MTG har et svensk afsæt.

"Hos MTG i Danmark har vi snart 30 års erfaring med at underholde danskerne. Vi ved, hvad danskerne ser og interesserer sig for. Og vi har en vis ekspertise med at positionere indhold på det danske marked, som man selvfølgelig ikke har haft i Stockholm. Det er de kompetencer, vi nu skal sætte fri i Danmark i alle tænkelige afdelinger og udnytte vores viden om danskerne og deres forbrug," sagde Flemming Fjeldgaard til MediaWatch i forbindelse med sin ansættelse.

Viaplay får større dansk tyngde med nyansættelse 

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs