MediaWatch

TV 2 vil styrke og forny Play med nyt indholdsteam

To nyansættelser skal knytte TV 2 Plays behov mere sammen med den lineære forretning og sikre tjenesten en større plads i markedet for annoncørbetalt indhold.

Sune Roland. | Foto: Miklos Szabo/TV 2

TV 2 Play opruster indholdsteamet med to nyansættelser, som ifølge TV 2 skal forny og styrke indholdet på streamingtjenesten. Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Dorte Høeg Brask er hentet som redaktionel projektleder for TV 2 Play fra en stilling som digital redaktør på børneområdet i DR. Den anden nyansættelse er Morten Lübbert, som får titel af branded content producer. Han kommer fra en stilling som partner i produktionsselskabet Highwire.

Ifølge Sune Roland, indholdschef for TV 2 Play, bliver det Dorte Høeg Brasks opgave at sikre, at indholdet på TV 2 Play knyttes mere sammen med TV 2's lineære tv-forretning. Det handler bl.a. om at finde modeller for, hvordan tjenesten kan udvide et univers omkring et tv-program.

Ansættelsen af Morten Lübbert som branded content producer sker i forlængelse af etableringen af en branded content-afdeling i TV 2's kommercielle afdeling. Ifølge TV 2 oplever tv-stationen, at markedet efterspørger samarbejder omkring indhold.

"Derfor er vores målsætning at blive landets bedste til – sammen med de danske producenter – at producere det, vi kalder branded content shorts, som er serielle fortællinger af kort varighed i samarbejde med et kommercielt brand," udtaler Sune Roland.

Ambitionen er at producere seks til otte serier om året, tilføjer han.

TV 2 oplyser, at TV 2 Play ved slutningen af 2017 havde 350.000 abonnenter svarende til over 700.000 brugere.

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs