MediaWatch

Go' aften Danmark skifter ud på værtspost

Vært på TV 2-talentprogram afløser 1. februar mangeårig vært på "Go' aften Danmark".

Scanpix Ritzau/Torkil Adsersen
Felix Smith Foto: Scanpix Ritzau/Torkil Adsersen

Den mangeårige vært på TV 2's "Go' aften Danmark" Michelle Bellaiche meddelte tidligere på ugen sin afsked med rollen som vært. Hendes afløser er nu fundet i skikkelse af Felix Smith, skriver TV 2.

Den kommende vært tiltræder 1. februar og har tidligere bl.a. været vært for programmer som "Weekend Weekend" og ungdomsprogrammet "Rundfunk".

"Rundfunk var jo sådan set en ungdomsudgave af 'Go’ aften Danmark', og det blev også optaget på Hovedbanegården, bare et andet sted. Jeg kan huske, at jeg stod og kiggede op på de voksne deroppe under taget, og nu er jeg selv blevet en af de voksne," siger Felix Smith til TV 2.

Sideløbende med værtstjansen hos Go' aften Danmark skal Felix Smith være vært for TV 2's talentprogram "Danmark har talent".

Forsiden lige nu

S og SF er ude af medieforhandlingerne

Kulturminister Mette Bock oplyser på Twitter, at Socialdemokratiet har forladt medieforhandlingerne. De fortsæter nu ifølge ministeren mellem regeringen og Dansk Folkeparti. Også SF har forladt forhandlingerne. Opdateres.

S: Mette Bocks ultimatum var et "falsum"

Ingen partier i rød blok har svaret inden kulturministerens deadline, at de vil acceptere krav til videre medieforhandlinger. Kulturministerens "såkaldte ultimatum og deadline var et falsum," lyder det fra Socialdemokratiet.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere