MediaWatch

Go' aften Danmark skifter ud på værtspost

Vært på TV 2-talentprogram afløser 1. februar mangeårig vært på "Go' aften Danmark".

Felix Smith

Den mangeårige vært på TV 2's "Go' aften Danmark" Michelle Bellaiche meddelte tidligere på ugen sin afsked med rollen som vært. Hendes afløser er nu fundet i skikkelse af Felix Smith, skriver TV 2.

Den kommende vært tiltræder 1. februar og har tidligere bl.a. været vært for programmer som "Weekend Weekend" og ungdomsprogrammet "Rundfunk".

"Rundfunk var jo sådan set en ungdomsudgave af 'Go’ aften Danmark', og det blev også optaget på Hovedbanegården, bare et andet sted. Jeg kan huske, at jeg stod og kiggede op på de voksne deroppe under taget, og nu er jeg selv blevet en af de voksne," siger Felix Smith til TV 2.

Sideløbende med værtstjansen hos Go' aften Danmark skal Felix Smith være vært for TV 2's talentprogram "Danmark har talent".

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Regeringen går efter kun at sælge 49 pct. af TV 2, ugebladskæmpen Aller kom med regnskab, som ikke så godt ud for den danske dels vedkommende, og DF meldte sig klar til at skrue på de ønskede DR-besparelser. Det er blevet tid til ugens tour gennem mediebranchens største begivenheder.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere