MediaWatch

Go' aften Danmark skifter ud på værtspost

Vært på TV 2-talentprogram afløser 1. februar mangeårig vært på "Go' aften Danmark".

Scanpix Ritzau/Torkil Adsersen
Felix Smith Foto: Scanpix Ritzau/Torkil Adsersen

Den mangeårige vært på TV 2's "Go' aften Danmark" Michelle Bellaiche meddelte tidligere på ugen sin afsked med rollen som vært. Hendes afløser er nu fundet i skikkelse af Felix Smith, skriver TV 2.

Den kommende vært tiltræder 1. februar og har tidligere bl.a. været vært for programmer som "Weekend Weekend" og ungdomsprogrammet "Rundfunk".

"Rundfunk var jo sådan set en ungdomsudgave af 'Go’ aften Danmark', og det blev også optaget på Hovedbanegården, bare et andet sted. Jeg kan huske, at jeg stod og kiggede op på de voksne deroppe under taget, og nu er jeg selv blevet en af de voksne," siger Felix Smith til TV 2.

Sideløbende med værtstjansen hos Go' aften Danmark skal Felix Smith være vært for TV 2's talentprogram "Danmark har talent".

Forsiden lige nu

Egmont-boss har pengetanken klar til flere opkøb

Bladmarkedet er under pres, og det rammer Egmont, som for andet år i træk må se omsætningen dale. Egmonts topchef glæder sig dog over, at opkøbte virksomheder vokser. Han erklærer sig på ny klar til flere opkøb og har fortsat danske TV 2 i kikkerten.

PR-branchen ramt af omsætningsfald i 2017

40 PR-bureauer måtte samlet se omsætningen falde i 2017, mens toplinjevæksten blev beskeden i 2016. Udviklingen skal dog ses over længere tid, mener Public Relations Branchen, som fremhæver, at i det lys er tendensen positiv.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere