MediaWatch

News puster søsterkanal i nakken efter fremgang i 2017

TV 2's nyhedskanal havde fremgang sidste år og placerer sig side om side med kanal til det modne publikum i den interne TV 2-hierarki. Hovedkanaler havde tilbagegang i årets løb.

Foto: PR/TV 2/Henrik Ohsten

Hovedkanalen er – naturligt nok – størst i TV 2-familien, og TV 2 Charlie er på en solid andenplads. Sådan så status ud for TV 2's seks tv-kanaler i 2016, men det billede har ændret sig i 2017.

Således voksede TV 2 News, der er den tredjestørste i kanalfamilien, i 2017 og tegnede sig i årets løb for 4,2 pct. af tv-seningen blandt alle danskere over 3 år. Det er en fremgang på 0,7 procentpoint og sender nyhedskanalen op på siden af TV 2 Charlie på en delt andenplads i TV 2-familien på trods af, at året også bød på fremgang for Charlie. Det viser tal fra Kantar Gallup.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladets kommentator-team som led i en digital oprustning. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs