MediaWatch

Tv-aftale afblæser sort skærm på Discovery-kanaler i Finland

Finsk tv-distibutør og Discovery Networks har indgået ny distributionsaftale efter en konflikt, der truede med sort skærm.

Foto: /ritzau/AP/Manuel Balce Ceneta

Sort skærm har truet Discovery Networkss kanaler i Finland på grund af en konflikt med tv-distributøren DNA, men nu er alarmen afblæst. Det skriver TBI Vision.

Parterne har indgået en ny distributionsaftale, som altså sikrer, at DNA's kunder fortsat har mulighed for at se Discovery-kanaler såsom Animal Planet og Eurosport-kanalerne.

"Vi er meget tilfredse med at have nået til enighed med Discovery og være i stand til at fortsætte med at distribuere disse populære kanaler til vores kunder uden afbrydelse," siger Pekka Väisänen, chef for DNA’s forbrugerforretning, i en meddelelse ifølge TBI Vision.

Den nuværende aftale udløb i slutningen af december, og DNA har tidligere beskyldt Discovery for høj betaling for sine kanaler.

Discovery Networks er tidligere havnet i lignende konflikter med Com Hem og Telenor i Sverige og Sky i Tyskland.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs