MediaWatch

TV 2 Nord henter ny indholdschef fra TV 2

Efter 11 år på TV 2 skifter redaktionschef til den nordjyske regionalstation, hvor han som ny indholdschef skal være med til at udvikle nyhedsudsendelser og redaktionel proces.

Foto: TV 2 Nord

Henrik Madsen, 56, rykker efter 11 år på TV 2 fra 1. marts til TV 2 Nord, hvor han skal være ny indholdschef. Det skriver den regionale TV 2-station i en pressemeddelelse.

Henrik Madsen har senest været redaktionschef på TV 2 og får i den nye stilling bl.a. ansvar for at udvikle TV 2 Nords koncepter for nyhedsudsendelserne samt redaktionelle processer specifik målrettet feedback og redaktionsmøder.

"Henrik Madsen passer præcis ind i vores virksomhed. Han har en enorm erfaring, men har stadig en begejstring som en nyuddannet. Han kender tv-mediet og tv-verdenen bedre end de fleste, og så er han bare grundlæggende en hamrende dygtig journalist. Vi er meget glade for at få Henrik med på vores hold," siger TV 2 Nords direktør, Mikael Justesen, i meddelelsen.

Derudover får han en hovedrolle i arbejdet med TV 2 Nords strategi 2018-2020, skriver tv-stationen.

Henrik Madsen, der også har en fortid på TV-Avisen og som selvstændig, bliver medlem af ledelsen og referer i det daglige til chefredaktør Tino Pedersen.

Mere fra MediaWatch

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs