MediaWatch

TV 2 Nord henter ny indholdschef fra TV 2

Efter 11 år på TV 2 skifter redaktionschef til den nordjyske regionalstation, hvor han som ny indholdschef skal være med til at udvikle nyhedsudsendelser og redaktionel proces.

Foto: TV 2 Nord

Henrik Madsen, 56, rykker efter 11 år på TV 2 fra 1. marts til TV 2 Nord, hvor han skal være ny indholdschef. Det skriver den regionale TV 2-station i en pressemeddelelse.

Henrik Madsen har senest været redaktionschef på TV 2 og får i den nye stilling bl.a. ansvar for at udvikle TV 2 Nords koncepter for nyhedsudsendelserne samt redaktionelle processer specifik målrettet feedback og redaktionsmøder.

"Henrik Madsen passer præcis ind i vores virksomhed. Han har en enorm erfaring, men har stadig en begejstring som en nyuddannet. Han kender tv-mediet og tv-verdenen bedre end de fleste, og så er han bare grundlæggende en hamrende dygtig journalist. Vi er meget glade for at få Henrik med på vores hold," siger TV 2 Nords direktør, Mikael Justesen, i meddelelsen.

Derudover får han en hovedrolle i arbejdet med TV 2 Nords strategi 2018-2020, skriver tv-stationen.

Henrik Madsen, der også har en fortid på TV-Avisen og som selvstændig, bliver medlem af ledelsen og referer i det daglige til chefredaktør Tino Pedersen.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs