MediaWatch

Bonnier lancerer streamingtjeneste med fokus på historie og videnskab

Bonnier-magasiner står bag udvælgelse af indhold til ny streamingtjeneste om historie og videnskab fra magasinudgiveren.

Foto: PR/Bonnier

Endnu en mindre streamingtjeneste ser dagens lys på det danske marked. Denne gang er det Bonnier Publications, som melder sig på banen med tjenesten Docma. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Docma består af dokumentarfilm og baggrundsartikler om historie og videnskab, og indholdet i tjenesten er udvalgt af redaktionerne bag Bonniers magasiner Illustreret Videnskab og Historie. Dokumentarfilmene er produceret af bla. ZDF, BBC og amerikanske PBS.

"Som Nordens største indholdsproducent inden for historie og videnskab ved vi, at virkeligheden ofte overgår fantasien. Så nu har vi lavet en digital dokumentar-tjeneste for alle os, der er vilde med videnskab, rummet, natur og historie," udtaler Lars Gudbrandsson, markedsdirektør hos Bonnier Publications, i meddelelsen.

Et abonnement på Docma koster som udgangspunkt 59 kr. månedligt. Men brugere kan slippe billigere den første måned, alt efter hvor godt de klarer en videnstest.

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs