MediaWatch

Bonnier lancerer streamingtjeneste med fokus på historie og videnskab

Bonnier-magasiner står bag udvælgelse af indhold til ny streamingtjeneste om historie og videnskab fra magasinudgiveren.

Foto: PR/Bonnier

Endnu en mindre streamingtjeneste ser dagens lys på det danske marked. Denne gang er det Bonnier Publications, som melder sig på banen med tjenesten Docma. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Docma består af dokumentarfilm og baggrundsartikler om historie og videnskab, og indholdet i tjenesten er udvalgt af redaktionerne bag Bonniers magasiner Illustreret Videnskab og Historie. Dokumentarfilmene er produceret af bla. ZDF, BBC og amerikanske PBS.

"Som Nordens største indholdsproducent inden for historie og videnskab ved vi, at virkeligheden ofte overgår fantasien. Så nu har vi lavet en digital dokumentar-tjeneste for alle os, der er vilde med videnskab, rummet, natur og historie," udtaler Lars Gudbrandsson, markedsdirektør hos Bonnier Publications, i meddelelsen.

Et abonnement på Docma koster som udgangspunkt 59 kr. månedligt. Men brugere kan slippe billigere den første måned, alt efter hvor godt de klarer en videnstest.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs