MediaWatch

Svensk MTG-leder får advarsel for uacceptabel adfærd

Anklager om uacceptabel adfærd får MTG i Sverige til at give en skriftlig advarsel til en chef, efter en advokatundersøgelse har vist problemer med dårlig ledelse og negativ arbejdskultur i chefens afdeling.

Billede af MTG's danske hovedkontor. | Foto: PR foto/MTG

MTG har givet en skriftlig advarsel til en chef i en afdeling og igangsætter samtidig en indsats for at forbedre arbejdsmiljøet i den afdeling, chefen har ansvaret for. Det skriver Resume.

Sanktionen kommer efter en advokatundersøgelse foretaget af selskabet Vinge. Den viser "uacceptabel adfærd og dårligt lederskab" fra den pågældende chef, som altså får en advarsel, men fortsat kan arbejde for selskabet.

"Resultaterne af undersøgelsen viser, at vi ikke har levet op til de krav, vi stiller i MTG, og det ansvar, vi har som arbejdsgiver og ledelse. Det er ikke acceptabelt," udtaler Veronica Sjöstrand, HR-chef hos MTG i Sverige, ifølge Resume i en pressemeddelelse.

Chefens adfærd førte til, at medarbejderne følte sig usikre eller ubehageligt tilpas, hvilket har bidraget til en negativ arbejdskultur. Der har også været mangel på klarhed om organisatoriske strukturer.

"Afdelingen og dens ansvarlige leder deler vores syn på vigtigheden af ​​en øjeblikkelig og holdbar forandring, og vi har en klar handlingsplan for, hvordan vi opnår det. Vi gennemgår regelmæssigt resultaterne af dette arbejde for at sikre, at afdelingens ledelse og arbejdsmiljøet forbedres og opfylder MTG's høje standarder og forventninger. Alle medarbejdere hos MTG fortjener respekt, lige muligheder og et sikkert og inspirerende arbejdsmiljø," udtaler Veronica Sjöstrand.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs