MediaWatch

Troels Mylenberg får værtsjob på TV 2 News

En uge efter meldingen om sin afsked med Jysk Fynske Medier meddeler TV 2, at selskabet har ansat Troels Mylenberg som ny vært,

Troels Mylenberg bliver fra 1. februar vært på TV 2 News.

Troels Mylenberg meddelte i sidste uge, at han stopper som udviklingsdirektør og chefredaktør hos Jysk Fynske Medier, og i dag bliver han præsenteret som ny vært på TV 2 News.

På nyhedskanalen skal han være vært på eftermiddagsprogrammet "News & Co.", hvor han deler værtstjansen med Janni Pedersen. Troels Mylenberg begynder i sit nye job 1. februar.

"Troels Mylenberg er på mange måder som skabt til TV 2 News. Han er en kæmpestor journalistisk kapacitet, der er dygtig og velbevandret i dansk politik og i væsentlige samfundsforhold, som de udspiller sig i hele landet. Troels Mylenberg favner det, vi vil på TV 2 NEWS, og enhver kan se, at Troels samtidig befinder sig godt på tv," siger TV 2 News’ chefredaktør og kanalchef, Ulla Pors Nielsen, i en meddelelse.

Troels Mylenberg har bl.a. været ansat på Weekendavisen, Ekstra Bladet og Berlingske før sin tid hos Jysk Fynske Medier.

Han valgte at sige sit job op i sidste uge, blot to måneder efter han var blevet udnævnt til udviklingsdirektør. Forklaringen var, at budgettet for 2018 ikke levnede plads til de udviklingstiltag, som Troels Mylenberg kunne ønske sig.

"Jeg var i gang med at overflødiggøre mig selv"

Troels Mylenberg stopper i Jysk Fynske Medier

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Regeringen går efter kun at sælge 49 pct. af TV 2, ugebladskæmpen Aller kom med regnskab, som ikke så godt ud for den danske dels vedkommende, og DF meldte sig klar til at skrue på de ønskede DR-besparelser. Det er blevet tid til ugens tour gennem mediebranchens største begivenheder.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere